Ancheta privind evaluarea necesarului de resurse financiare pentru investitii si dezvoltare a intreprinderilor sociale

chestionar.jpg

chestionarInstitutul de Economie Sociala (IES) si Eurom Consultancy and Studies SRL, firma de consultanta cu expertiza in domeniul microfinantarii, invita reprezentantii intreprinderilor sociale sa participe la studiul de evaluare a necesarului de resurse financiare pentru investitii si dezvoltare a intreprinderilor sociale din Romania.

Obiectivul studiului este de a identifica si estima necesitațile de finanțare ale intreprinderilor sociale din Romania si tipurile de produse financiare adecvate acestora, precum si nevoile de consultanta financiara si de afaceri specifica, pentru a contribui la fundamentarea unor instrumente financiare destinate acestora in perioada 2016-2023, prin Programul Uniunii Europene pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI).

Toate informatiile individuale furnizate de participantii la studiu sunt confidentiale, iar rezultatele sintetice ale studiului vor fi publicate pe website-urile noastre, raportul complet al studiului  fiind trimis fiecarui participant la finalul evaluarii.

Chestionarul va fi completat de un responsabil din conducerea executiva a organizației care este la curent cu situatia si necesarul de finantare al intreprinderii.

Chestionarul poate fi completat aici pana in data de 4 Martie 2016 saudatele pot fi completate in formularul editabil disponibil aici si trimis la adresa de e-mail: [email protected]

Pentru detalii si informatii suplimentare referitoare la studiu si la programul EaSI – Axa Microfinantare si Antreprenoriat Social va rugam sa contactati Eurom.

Pentru detalii privind intreprinderile sociale si programele destinate acestora, consultati site-ul Institutului de Economie Sociala – www.ies.org.ro

Sursa: IES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.