ANRMAP: Noi instructiuni in domeniul achizitiilor publice, publicate spre consultare

instructiune-posdru.jpg

instructiuneIn temeiul art. 7 din Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice supune dezbaterii publice, urmatoarele proiecte de instructiuni:

1. INSTRUCTIUNE privind modalitatea de aplicare a prevederilor legale referitoare la obligatia de a finaliza procedura de achizitie publica si de a incheia contractul de achizitie publica in situatia in care dupa incheierea procedurii de atribuire nu sunt aprobate fondurile necesare executarii contractului (art. 93 si art. 94 din H.G. nr. 925/2006)

Referat de aprobare a Instructiunii privind modalitatea de aplicare a prevederilor legale referitoare la obligatia de a finaliza procedura de achizitie publica si de a incheia contractul de achizitie publica in situatia in care dupa incheierea procedurii de atribuire nu sunt aprobate fondurile necesare executarii contractului (art. 93 si art. 94 din H.G. nr. 925/2006)

2. INSTRUCTIUNE privind modalitatea de aplicare a prevederilor art. 122 lit. i), respectiv art. 252 lit. j) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006

Referat de aprobare a Instructiunii privind privind modalitatea de aplicare a prevederilor legale care reglementeaza dreptul autoritatii contractante de a aplica procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare in cazul in care este necesara achizitionarea unor lucrari sau servicii suplimentare/aditionale, care nu au fost incluse in contractul initial, dar care datorita unor circumstante imprevizibile au devenit necesare pentru indeplinirea contractului in cauza (art. 122 lit. i) si art. 252 lit. j) din O.U.G. nr. 34/2006)

3. INSTRUCTIUNE privind modalitatea de aplicare a prevederilor art. 122 lit. f), respectiv ale art. 252 lit. f) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006

Referat de aprobare a Instructiunii privind privind modalitatea de aplicare a prevederilor legale care reglementeaza dreptul autoritatii contractante de a aplica procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare pentru achizitionarea de materii prime cotate la bursele de marfuri (art. 122 lit. f) si art. 252 lit. f) din O.U.G. nr. 34/2006).

In termen de 10 zile de la publicarea proiectelor de instructiuni, persoanele interesate pot formula propuneri, sugestii si opinii la sediul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice din Bd. Dinicu Golescu nr. 38, et. 4, sector 1, Bucuresti, tel/fax: +4 (021) 311.80.90 / +4 (021) 311.80.95 sau la adresa de e-mail [email protected], persoana de contact fiind dna. Andra Ghitulescu.

Sursa: ANRMAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.