Antoniu Poienaru: “Ministerul Agriculturii, atac ‘biofuck’ la bugetul national!”

antoniu-poienaru.jpg

antoniuAntoniu Poienaru scrie pe blogul sau despre observatiile Curtii de Conturi a Romaniei, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

“Observatiile Curtii de Conturi a Romaniei, la MADR, scot in evidenta jaful la bugetul national, comis de fosta conducere a acestui minister.

Nicolae Vacaroiu, poreclit ‘saniuta’, citeaza din Raportul public pe 2014, la pag. 87 : ‘pana la finalizarea misiunii de audit, reprezentantii MADR nu au pus la dispozitia auditorilor publici externi documentele justificative care sa ateste realitatea operatiunilor pentru care s-a platit suma de 1.962 mii lei, conform contractului incheiat de MADR cu o societate comerciala care a organizat participarea ministerului la targul „BIOFACH 2014”, desfasurat in orasul Nürnberg (Germania), in perioada 12-15 februarie 2014.’

Imediat dupa aparitia lui Vacaroiu, de pe site-ul MADR au fost sterse din arhiva toate pozele fostului ministru exact de la expozitia cu pricina.

Am reusit sa recuperez poza de mai sus in care il recunoasteti pe fosta ‘Excelenta Sa’, ambasador al Romaniei la Berlin, gazda evenimentului, in perioada desfasurarii expozitiei si actual ministru la Externe”.

Citeste continuarea articolului pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.