Anunț demarare proiect granturi capital de lucru IMM-uri TECHNOLOGY GS CONCEPT SRL

header-anunturi-granturi.jpg

18.01.2021

ANUNȚ DEMARARE PROIECT „GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URI-LOR” – TECHNOLOGY GS CONCEPT SRL

SC TECHNOLOGY GS CONCEPT SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru” proiect nr RUE M2-1460 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv între 17.12.2020 și 17.12.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC TECHNOLOGY GS CONCEPT SRL a cărei activitate curentă, desfășurată în domeniul serviciilor privind tehnologia informației – cod caen 6209, a fost afectată de răspândirea virusului SARS-CoV-2. Sprijinul se acordă prin ajutorul de stat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 50.678,6025 lei (valoarea totala) din care: 44.068,35 lei grant si 6.610,2525 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de Contact
Persoană de contact:
Suzana Apostol
Email [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.