Anunț demarare proiect granturi capital de lucru ROLANDIA TRAVEL SRL

header-anunturi-granturi.jpg

SC ROLANDIA TRAVEL SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru” proiect nr RUE M2-4377 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv între 24.03.2021 și 24.03.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC ROLANDIA TRAVEL SRL a cărei activitate curentă, desfășurată în domeniul activitati ale tur-operatorilor – cod caen 7912, a fost afectată de răspândirea virusului SARS-CoV-2. Sprijinul se acordă prin ajutorul de stat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 190823.64 lei (valoarea totala) din care: 165933.6 lei grant si 24890.04 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de Contact
Persoană de contact:
Apostol Nicusor Gabriel
Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.