APDRP coreleaza periodic comunicarile transmise de furnizorii de masini, utilaje si echipamente specializate

tractor_fan.jpg

tractor_fanAgentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) asigura completarea Bazei de Date cu Preturi de Referinta, care urmeaza sa fie publicata pe pagina de internet a Agentiei, prin colectarea, verificarea si validarea ofertelor comunicate de catre producatorii, importatorii sau distribuitorii de masini, utilaje si echipamente specializate.

Colectarea informatiilor comunicate este permanenta pe toata perioada de implementare a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020.

Prima sesiune de corelare si centralizare a informatiilor privind masinile, utilajele si echipamentele specializate eligibile pentru finantare prin PNDR, se desfasoara pana la data de 10 iulie 2014. Toate informatiile furnizate ulterior acestei date vor fi in continuare preluate de catre APDRP, in vederea completarii Bazei de date in cadrul urmatoarelor sesiuni.

APDRP va efectua verificari suplimentare ale preturilor prezentate si va introduce in baza de date preturi care, in urma verificarilor, pot fi mai mici decat cele prezentate initial de ofertant. in cazul in care APDRP identifica diferente intre preturile comunicate si cele practicate pe piata, verificarile vor fi extinse asupra tuturor preturilor comunicate si, pana la finalizarea verificarilor, va exclude din baza de date toate echipamentele comunicate de catre respectivul producator, importator sau distribuitor.

Informatii suplimentare

Baza de date cu preturi de referinta a APDRP se realizeaza in urma colectarii informatiilor furnizate de catre producatorii, importatorii sau distribuitorii de masini, utilaje si echipamente specializate, care sunt centralizate, verificate si validate de catre expertii APDRP.

In aceasta baza vor fi afisate exclusiv urmatoarele informatii: codul CPV (Codul comun privind achizitiile publice), marca, modelul, dotarile standard si pretul exprimat in Euro, fara TVA. Identitatea producatorului, importatorului sau distribuitorului care a transmis informatiile nu va fi facuta publica.

Pentru inscrierea in aceasta baza de date, APDRP pune la dispozitia tuturor producatorilor, importatorilor sau distribuitorilor de masini, utilaje si echipamente specializate de la nivel mondial, formularele tip “Solicitare de inscriere” si “Tabel cu oferta de preturi“. Acestea se pot descarca gratuit de pe site-ul www.apdrp.ro.

Formularele trebuie completate cu toate datele solicitate, semnate, datate si stampilate de reprezentantul legal si transmise pe adresa de e-mail [email protected]. Solicitarea si documentele suport vor fi transmise in format .pdf iar tabelul cu oferta de preturi valabile pentru Romania trebuie transmis in format editabil (word sau excel).

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.