APIA: Asocierea producatorilor de legume si fructe creeaza posibilitatea accesarii fondurilor europene

Comert_fructe.jpg

Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) prezinta, in aceasta perioada, producatorilor de legume si fructe beneficiile asocierii in organizatii de producatori recunoscute, grupuri de producatori, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precizeaza institutia.

Pana la ora actuala, au fost organizate o serie de intalniri cu potentialii beneficiari ai masurilor de piata din judetele Arad, Calarasi, Galati, Mehedinti, Olt, Teleorman si Vrancea.

Potrivit sursei citate, marti, 15 mai, o delegatie APIA va participa la intalnirea organizata la sediul Consiliului Judetean Ialomita cu potentialii beneficiari ai masurilor de piata in sectorul legume-fructe si vie-vin.

“Aceasta intalnire are ca scop prezentarea informatiilor necesare producatorilor din sectoarele legume-fructe si vie-vin pentru constientizarea tuturor posibilitatilor de accesare a fondurilor europene. De asemenea, se vor prezenta producatorilor de legume si fructe beneficiile asocierii in organizatii de producatori recunoscute, grupuri de producatori, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precum si masurile din cadrul PNS (Programului National de Sprijin, n.r.) 2014 – 2018 (masura de restructurare si reconversie, programe de investitii, asigurarea recoltei de struguri, programe de informare si promovare vinuri)”, se mentioneaza in comunicatul APIA.

Sursa: Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.