APIA: Se elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 Plati privind bunastarea animalelor – pachet a – porcine

porc.jpg

porcAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 Plati privind bunastarea animalelor – pachet a – porcine, sesiunea I de depunere – anul IV de angajament care isi doresc sa ia credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au incheiat Conventii cu Agentia.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA si Fondul National de Garantare a Creditului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii garanteaza creditele acordate de banci fermierilor, in cadrul acestui tip de conventie.

Potrivit conventiilor incheiate, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA va elibera adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215Plati privind bunastarea animalelor – pachet a – porcine, sesiunea I de depunere – anul IV de angajament, prin care confirma faptul ca solicitantul a depus, in perioada 16 iulie -16 august 2015, cerere de plata pentru masura specificata. Suma inscrisa in adeverinta reprezinta 30% din valoarea sumei solicitate in cererea de plata an IV de angajament, sesiunea I de depunere.

Sursa: APIA

One thought on “APIA: Se elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 Plati privind bunastarea animalelor – pachet a – porcine”

  1. amarandei spune:

    ma uit citesc pe toate siteurile de la apia la finantare si mai departe,dar nu vad si eu sa anunte cineva pentru masura 215 cind incepe sa se depuna actele?este cineva oare sa-mi raspunda la aceasta intrebare.astept si multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.