APIA: Se elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 Plati privind bunastarea animalelor – pachet b – pasari

CRESCATORIE-PUI.jpg

CRESCATORIE PUIAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) anunta beneficiarii Masurii 215Plati privind bunastarea animalelor – pachet b – pasari, ca elibereaza adeverinte necesare creditelor pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au incheiat Conventii cu Agentia.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA si Fondul National de Garantare a Creditului pentru intreprinderi Mici si Mijlocii garanteaza creditele acordate de banci fermierilor, in cadrul acestui tip de conventie.

Toate conventiile incheiate intre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Banca si Fondul de Garantare vor fi postate pe site-ul APIA la adresa www.apia.org.ro.

Potrivit conventiilor si actele aditionale incheiate, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA va elibera adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215Plati privind bunastarea animalelorpachet b – pasari, sesiunea I de depunere – anul III de angajament prin care confirma faptul ca solicitantul a depus in perioada 16 octombrie-15 noiembrie 2014, cerere de plata pentru masura specificata. Suma inscrisa in adeverinta reprezinta valoarea celor trei deconturi justificative depuse din care va fi scazuta valoarea adeverintei/adeverintelor emise anterior.

In cazul neeliberarii niciuneia din adeverintele precizate, se poate elibera, la cererea solicitantilor, o adeverinta prin care se confirma faptul ca solicitantul a depus, in perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2014, cerere de plata si trei deconturi justificative aferente perioadei 16 octombrie 2014 – 15 iulie 2015, cu exceptia beneficiarilor care au aplicat pentru efectiv mediu si care nu au obligatia depunerii deconturilor justificative trimestriale. De asemenea, in adeverinta se precizeaza daca sanctiunile din anul/anii de angajament anterior/i au fost recuperate pana la data emiterii prezentei adeverinte.

Sursa: MADR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.