Ateliere de lucru pentru beneficiarii Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

logo-POCA.jpg

Din experiența ultimilor ani, atât noi, echipa AM POCA, cât și dumneavoastră am constatat că este nevoie de întâlniri unde să putem discuta detaliat despre diverse aspecte legate de implementarea proiectelor finanțate prin POCA.

Așa cum v-a obișnuit deja, echipa AM POCA își propune să vă ajute, să vă sprijine și să vă îndrume pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale din proiectele derulate de către dumneavoastră și finanțate prin acest important program operațional.

De altfel, în cadrul Studiului pentru determinarea gradului de conștientizare a potențialilor beneficiari în ceea ce privește POCA și în cadrul Studiului pentru determinarea gradului de satisfacție a beneficiarilor POCA privind sprijinul oferit de AM, foarte mulți dintre dumneavoastră ați solicitat organizarea unor întâlniri online cu teme specifice la care să participe membrii echipei de implementare a proiectelor și reprezentanți ai AM POCA.

În zilele de 27, 28 și 29 octombrie 2020, AM POCA intenționează organizarea unor ateliere de lucru online, având ca primă temă Informarea și publicitatea în cadrul proiectelor POCA.

În cadrul acestor evenimente online ne propunem să discutăm aspecte referitoare la:

  • respectarea elementelor minime de informare și publicitate POCA, în conformitate cu prevederile Manualului de Identitate Vizuală POCA, versiunea actualizată august 2018 (explicații și recomandări);
  • respectarea termenului pentru transmiterea acestora către AM POCA;
  • inițiative/metode/mijloace și tehnici ce ar crește gradul de informare al beneficiarilor POCA;
  • sesiune de întrebări și răspunsuri;
  • diverse alte aspecte.

Pentru a organiza corespunzător aceste evenimente online, vă rugăm să ne comunicați daca sunteți interesați să participați și care este intervalul orar în care ați fi disponibil, prin completarea următorului formular de înregistrare, ce se regăsește aici, până la data de 19 octombrie 2020.

Sursa: AM POCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top