Au fost semnate inca doua proiecte din cadrul PIDU al Municipiului Timisoara finantat prin Regio – POR

contracte1.jpg

Pe 11 mai 2012 a avut loc semnarea contractelor de finantare pentru proiectele “Centru Judetean Multifunctional pentru sustinerea afacerilor Timisoara” si “Reabilitarea, modernizarea si echiparea infrastructurii serviciului pentru protectia copilului si familiei Timisoara”. Proiectele apartin Consiliului Judetean Timis, respectiv Municipiului Timisoara.

Proiectul Consiliului Judetean Timis “Centru Judetean Multifunctional pentru sustinerea afacerilor Timisoara” vizeaza realizarea unei cladiri moderne si a unei structuri de afaceri care sa sustina cu prioritate firmele ce activeaza in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor in Regiunea Vest. Astfel, prin localizarea unui numar de aproximativ 40 de intreprinderi mici si mijlocii in cadrul acestei structuri de sprijinire a afacerilor, se estimeaza crearea unui numar de 320 de locuri de munca.

Durata de implementare a proiectului este de 31 de luni dintre care, pentru executia lucrarii sunt prevazute 24 de luni.

Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 76,35 milioane lei iar cea a finantarii nerambursabile este de aproximativ 29,73 milioane lei.

Proiectul Municipiului Timisoara “Reabilitarea, modernizarea si echiparea infrastructurii serviciului pentru protectia copilului si familiei Timisoara” vizeaza cresterea calitatii serviciilor de asistenta sociala destinate prevenirii abandonului si institutionalizarii copilului si extinderea spatiilor destinate activitatilor sociale crescând astfel numarul de beneficiari directi.

Astfel, principalele obiective ale proiectului sunt construirea mansardei in care isi desfasoara activitatea serviciul pentru protectia copilului si familiei si asigurarea dotarilor necesare si a serviciilor suport.

Proiectul se va implementa pe parcursul a 12 luni dintre care, executia lucrarilor va avea loc pe parcursul a 9 luni.

Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 1,55 milioane lei iar cea a finantarii nerambursabile este de aproximativ 0,98 milioane lei.

Imagini din cadrul evenimentului se gasesc aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.