Betfair pariaza pe startupuri IT romanesti – finantari si mentorat, inscrieri online

Computer_0.jpg

Startupurile IT&C romanesti vor putea obtine finantari si mentorat intr-un nou program de accelerare care se va deschide la Cluj-Napoca, pentru care au inceput inscrierile online.

Inscrierile in programul de accelerare Alpha Hub au loc pe internet, AICI, in perioada 9 octombrie-6 noiembrie 2018.

Programul – realizat de compania de pariuri sportive Paddy Power Betfair, Techsylvania si fondul de investitii Risky Business – isi propune facilitarea accesului antreprenorilor la cunostinte de specialitate, parteneriate si clienti din mediul corporate, in scopul scalarii produselor si serviciilor oferite la nivel global.

Alpha Hub se va concentra pe solutionarea provocarilor legate de conceptul de Responsible Gambling (Joc Responsabil) si se adreseaza startup-urilor aflate cel putin in faza de prototip, care utlizeaza tehnologii cu aplicabilitate in domenii precum:

  • customer matching,
  • verificarea identitatii,
  • data & analytics,
  • online journey,
  • instrumente self-service si retail.
  • O ultima sectiune, Dealer’s Choice, este deschisa inscrierii startup-urilor care nu se incadreaza in nici una dintre categoriile mentionate mai sus.

Programul va debuta cu un eveniment de lansare in data de 20 noiembrie 2018, urmat de o perioada de doua saptamani de mentorat si suport si se va incheia cu un eveniment de prezentare a solutiilor in data de 4 decembrie. Costurile de calatorie (zborurile si cazarea) pentru echipele din afara Clujului vor fi acoperite de catre organizatorii programului.

Cele mai de succes startupuri din program vor fi eligibile pentru finantare in vederea dezvoltarii si prezentarii conceptului de business in cadrul Paddy Power Betfair, sustine grupul, fara a mentiona valoarea premiilor. Potrivit site-ului oficial, startupurile vor putea primi finantari fara sa li se opreasca parti sociale, iar valoarea premiilor va fi calculata in functie de nevoile fiecarui castigator.

In plus, startup-ul castigator va avea ocazia sa isi prezinte proiectul in Dublin, in fata managementului Paddy Power Betfair, precum si a altor potentiali parteneri si investitori.

Startup-urile participante in cadrul programului vor putea obtine si resurse personalizate, precum sprijin in pregatirea pentru pitching, o viitoare finantare, o strategie de implementare a parteneriatelor cu mediul corporatist, dar si accesul la evenimente exclusiviste care sa stimuleze dezvoltarea acestora.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.