Burse pentru PMBA Project & Process Management

wu_exec.jpgWU Executive Academy ofera "Romanian-Partial Scholarships" pentru programul Professional MBA Project & Process Management.

Fiind unul dintre cei mai buni ofertanti de programe de dezvoltare
profesionala, WU Executive Academy si-a propus sa sprijine viitorii
manageri in dezvoltarea carierei individuale prin oferirea unor burse
"Romanian-Partial Scholarships".

WU Executive Academy este parte a Universitatii de Economie si Afaceri din Viena (WU Wien) si combina, in cadrul programelor de dezvoltare profesionala dedicate managerilor, cunostintele de specialitate la cel mai inalt nivel, cu resursele celei mai mari universitati economice din Europa. WU Executive Academy detine acreditare AMBA si acreditare EQUIS.

WU Executive Academy si ROLAND GAREIS CONSULTING organizeaza in Romania Programul "Professional MBA Project & Process Management" din 2008!

Programul cuprinde 24 de module: 14 de Business Fundamentals si 10 pentru specializare in managementul proiectelor si proceselor. Cursurile au loc in Bucuresti, o data pe luna, in week-end. Lectori internationali si nationali cu o bogata experienta academica si practica vor preda pe parcursul celor 18 luni de cursuri. 

Criterii de eligibilitate pentru burse

Candidatii eligibili trebuie sa aiba studii universitare finalizate si cel putin 3 ani de experienta in management. Alte criterii sunt cariera personala, motivatia si necesitatea sprijinului financiar. Numai studentii care indeplinesc criteriile de eligibilitate vor fi luati in considerare pentru "Romanian-Partial Scholarship".

Bursa de studiu pentru fiecare student este limitata la max. 5000 de euro din taxa de scolarizare.

Procesul de aplicare

Studentii vor aplica pentru "Romanian-Partial Scholarships" la managementul programului Professional MBA Project & Process Management din Romania, prin transmiterea unor formulare completate.

Data limita de aplicare este 30 Aprilie 2010.

In luna mai 2010 WU Executive Academy va convoca un comitet care va selecta candidatii la "Romanian-Partial Scholarship". Candidatii selectati vor fi invitati la un interviu in data de 3 mai.

In urma sustinerii interviului vor fi desemnati participantii acceptati pentru "Romanian-Partial Scholarship".

Documentele necesare pentru aplicare si alte informatii pot fi obtinute de la Iulia Stefanescu, Manager Program la: [email protected] , telefon 021.300.30.20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.