LOGO-IEBNIEBN (Institutul European de Business Networking) impreuna cu CIR (Clubul Intreprinzatorului Roman) va invita sa participati la Conferinta de Business Networking:

Business Networking Show
Bucuresti, JOI 31 mai 2012
Hotel JW Marriott, Calea 13 Septembrie
Orele: 14.00 – 17.30

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, managerilor, specialistilor, tuturor celor care au inteles importanta pe care o are networking-ul, in dezvoltarea afacerii pe care o reprezinta sau a brand-ului personal.

Conferinta creaza un mediu de interactiune, intr-un spatiu delimitat de oamenii de afaceri din domenii de activitate diverse, cum ar fi: financiar-contabil, distributie, avocatura, sanatate, constructii, IT&C, entertainment, productie in industrii diverse, asigurari, turism, ONG-uri, PR si comunicare, real estate, organizare evenimente, transport, consultanta pe diverse domenii, si multe altele.

Cei peste 200 de participanti vor putea intalni: oportunitati de afaceri, parteneriate, cerere si oferta, informatii din piata, oameni cu expertiza, raspunsuri la provocari, si multe alte lucruri pe care nu vrei sa le pierzi.

Atmosfera pe parcursul conferintei este una deschisa, interactiva si ofera cadrul de a pune bazele unor noi parteneriate, colaborari si consultari cu oameni cu expertiza in diverse domenii.

Inscrie-te competand formularul de inscriere (www.iebn.eu). Membrii IEBN si membrii CIR au acces gratuit in limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top