Calendarul Rabla 2013: Astazi intra in dezbatere publica si va fi lansat peste o luna

rabla3.jpg

rabla3Ghidul de finantare al programului Rabla 2013 – dezbatere publica

Programul “Rabla 2013” intra in dezbatere publica si va fi lansat pe 15 mai, potrivit ultimelor declaratii ale ministrului Mediului, Rovana Plumb.

“Pe 22 aprilie incepe sesiunea de depunere a dosarelor pentru validarea colectorilor si dealerilor. Distribuirea efectiva (a voucherelor, n.r.) va incepe de 15 mai. Nu se va mai distribui, ca pana acum, in mod egal pe judete, ci se va distribui in functie de numarul de masini cu o vechime mai mare sau egala cu 10 ani, existente in parcul auto al judetului respectiv”, a explicat Rovana Plumb, intr-o interventie televizata.

In total, vor fi emise 20.000 de tichete, fiecare valorand 1.500 de euro. “17.000 pentru persoane fizice si juridice si 3.000 de tichete pentru institutiile publice”, a precizat ministrul.

Cei care doresc sa-si achizitioneze un autovehicul si detin un tichet valoric il pot depune la producator in termen de 45 de zile. Si in acest an, voucherele Rabla sunt transmisibile.

Desi tichetele nu sunt inca disponibile, au aparut deja anunturi de vanzare-cumparare la mica publicitate, in care pretul voucherelor variaza intre 2.000 si 4.500 de lei.

Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.