Cand se va lansa programul dedicat intreprinzatorilor debutanti in afaceri (SRL-D)?

intrebare.jpg

intrebareUPDATE 04.09.2015! Reprezentantii AIPPIMM au anuntat, in sfarsit, ca aplicatia de inscriere online va fi deschisa incepand cu data de 10 septembrie 2015, ora 10.00!

La aceasta intrebare incercam si noi sa gasim un raspuns, mai ales ca sunt tot mai multi tineri care vor sa aplice si nu stiu data exacta. Echipa Finantare.ro a cerut informatii in acest sens reprezentantilor AIPPIMM insa, din pacate, nu s-a oferit niciun raspuns pana acum.

Initial, se anuntase ca aplicatia de inscriere online va fi deschisa incepand cu data de 24 august 2015, ora 10.00.

Imediat cum aflam informatii in acest sens, vom publica si pe site-ul nostru.

Programul de infiintare a microintreprinderilor de catre intreprinzatorii debutanti in afaceri isi propune sa incurajeze infiintarea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii.

Pot aplica persoanele fizice care nu au mai detinut si nu detin calitatea de actionar sau asociat intr-o firma si care infiinteaza pentru prima data o societate comerciala cu raspundere limitata.

Alocatia Financiara Nerambursabila e maxim 50% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 10.000 euro/beneficiar; 50% trebuie sa fie aportul propriu.

Citeste aici mai multe informatii – condiitiile de eligibilitate dar si documentele necesare inscrierii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.