Cartier hub Drumul Taberelor creativitate prin comunitate de la nodmakerspace

cartier-hub.png

Cartier hub și-a deschis pentru prima oară porțile la București, ca primul hub comunitar din România deschis într-un centru comercial, Drumul Taberelor. Spaţiul are menirea de a încuraja iniţiativele şi faptele bune, cultura, educaţia sau antreprenoriatul.

Are atât o dimensiune adresată comunității locale, cât și una antreprenorială menită să susțină activitățile comunitare. Cei de la NOD Makerspace s-au alăturat acestui proiect, fiind implicați în operarea lui încă de la lansare, datorită experienței lor în proiecte care au impact pozitiv asupra comunităților.

Locuitorii din Drumul Taberei pot beneficia gratuit sau la prețuri modice de săli de evenimente, spații pentru co-working, cursuri, întâlniri și relaxare. Oricine poate folosi spațiul dacă dorește să susțină activități non-profit. Sala de conferințe din hub poate fi folosită de asemenea gratuit pentru întâlniri ale grupurilor de inițiativă civică și pentru organizarea de seri comunitare.

În primele 6 luni de la lansare s-au întâmplat peste 200 de ateliere, de la robotică pentru cei mici la teatru, la parenting, educaţie financiară, proiecții de film şi aşa mai departe. Avem antreprenori care vin să lucreze zi de zi în spaţiul de co-working şi avem iniţiative civice care vin să se exprime aici… Mai multe detalii găsiți aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.