Ce a fost (de invatat din greseli) si ce va urma

Gata vacanța! Lungă, lungă tare. Și cu prea puțină prezență online. Mai mult pe Twitter că era mai ușor. Și Facebook pentru prezență non-profesională.

Am fost în Istanbul la concert U2. O astfel de excursie poate fi cu ușurință gândită ca un proiect.

+ Plusuri sunt: pregătirea mașinii, asigurări de sănătate pentru familie, împuternicire specială pentru călătoria cu mașina achiziționată în leasing (necesită traducere în limba turcă și ceva semnături de pe la consulat), traseu stabilit.

Dar am și multe minusuri (lecții de învățat) pe care pot să mi le acord acum la final: GPS neactualizat, un mobil cu GPS actualizat dar fără sursă de alimentare la priza de la mașină, fără roaming, prea puțină informare ante-factum (legat de prețul benzinei, de exemplu – undeva la 7 RON pe litru / se putea face un plin în Bulgaria la un preț corect care să salveze ceva banuți).

Lipsa de informare însă s-a simțit cel mai tare la partea de (inter-)culturalitate. Sejurul nostru a fost în plin Ramadan: aglomerație infernală și program diferit la magazine (inclusiv restaurante sau case de schimb valutar).

Cam de luni voi deveni mai activ. Pe blog și pe www.managementul-riscurilor.ro.

Iar pe toamna asta sunt în lucru:

  • conferința PRMIA de la București: 2 zile, aprox. 10 speakeri, București, credit risk management și subiecte conexe;
  • workshops în risk management la Iași;
  • training și seminarii în risk management și domenii conexe la Iași.

Ținem legătura!

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.