Cele mai mari obstacole ce pot sta in calea succesului tau in afaceri

4473414070_5e38d9a64e_oMii si mii de oameni viseaza sa aiba propria lor afacere, sa fie propriul lor sef si sa aiba succes in tot ceea ce fac. Dar, numai o parte din acestia reusesc. Pe parcursul evolutiei lor ca si antreprenori, multi din acestia vor trebui sa depaseasca o serie de obstacole. Statisticile spun ca, in primii cinci ani de la lansare una din cinci afaceri va cadea in capcana esecului.

Insa, cel mai important aspect pe care fiecare antreprenor va trebui sa il inteleaga, este ca majoritatea esecurilor nu depind de factorii externi cat de cei ce tin de felul lui de a gandi si a vedea lucrurile.

Primii pasi in business sunt foarte imprevizibili iar antreprenorii vor trebui sa faca fata unor situatii foarte schimbatoare si provocatoare. In acest sens iti oferim niste sfaturi utile care te vor ajuta sa depasesti unele momente mai dificile in drumul tau spre succes!

1. Sa incepem cu perfectionismul: Pentru cel mai multi antreprenori, nu practica te face perfect ci actiunile. Un antreprenor nu va astepta si nici nu va sti cand este 100% convins ca este pregatit sa treaca la actiune. Ei se gandesc adesea ca este nevoie sa conceapa un plan de afacere iar dupa aceasta au posibilitatea de a face absolut orice. Acest perfectionism despre care vorbim se refera la faptul ca el este pregatit de propriile decizii si isi poate asuma responsabilitatea pentru toate acestea.

Citeste continuare acestui articol (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.