Charisma raspunde proactiv cresterii TVA-ului la 24%

total_soft.jpg

In urma ultimei masuri de avarie anuntata de Guvernul Romaniei in data de 26 iunie, si anume cresterea taxei pe valoare adaugata de la 19% la 24%, TotalSoft, furnizorul de solutii software cu cea mai mare cota de piata din Romania, s-a confruntat cu un val de ingrijorare din partea mediului privat de afaceri. Majorarea TVA-ului va afecta toata economia romaneasca, estimandu-se ca cel mai afectat va fi retailul, care pentru a supravietui noilor masuri de austeritate va fi fortat sa majoreze preturile.

Solutiile furnizate de catre TotalSoft sub brandul Charisma sunt utilizate in toate sectoarele de activitate, de la financiar-bancar, retail, distributie, servicii si pana in constructii, productie sau medical-farmaceutic. Charisma include un mecanism avansat de actualizare automata a formulelor de calcul la orice schimbare legislativa, asfel ca produsul va putea sustine de la 1 iulie procesele de facturare, declaratii vamale, orice cresteri a preturilor sau a diverselor raportari catre stat.
"Charisma este pregatita pentru a functiona cu noua cota TVA de 24% fara intreruperi de activitate, astfel incat clientii nostri n-au de ce sa-si faca probleme. De altfel, unul dintre principalii diferentiatori ai Charismei, fata de alte produse software internationale, este tocmai adaptarea in timp real la legislatia romaneasca" declara Alexandra Fesci, Product Marketing Manager Charisma ERP.
Persoana de contact
Gabriela Barcun
[email protected]
0721679968
Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. 
TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software. 
TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.
Pentru mai multe informatii accesati www.charisma.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.