Chiriasii noilor blocuri ANL din Ramnicu Valcea au primit cheile locuintelor

ANL-721x336.jpg

Chiriasii celor 105 noi locuinte pentru tineri, construite in Ramnicu Valcea de catre Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), au primit cheile respectivelor unitati locative, potrivit purtatorului de cuvant al Primariei municipiului, Daniel Ionescu. El a precizat ca aceste locuinte au fost receptionate la sfarsitul lunii martie si sunt situate in zona Ansamblului Ostroveni-Strada Nicolae Iorga, in blocuri cu patru etaje. “Locuintele sunt apartamente cu doua camere si garsoniere, sunt trei blocuri, cu sapte scari. Toate blocurile au si lifturi si balcoane”, a precizat Ionescu.

Reprezentantul Primariei Valcea a adaugat ca, in municipiu, sunt in continuare cereri de locuinte pentru tineri ori locuinte sociale si administratia locala spera in realizarea de noi unitati locative, sens in care a identificat si terenuri ce pot fi puse la dispozitia ANL. “La Primaria Ramnicu Valcea sunt depuse cateva sute de solicitari pentru locuinte. Administratia locala a identificat mai multe terenuri pe care se pot construi noi locuinte in municipiu”, a precizat Daniel Ionescu.

ANL a construit in judetul Valcea, pana in prezent, in total, 490 de apartamente pentru tineri destinate inchirierii.

Cele mai multe apartamente ANL au fost construite la Ramnicu Valcea – 365 de locuinte, in timp ce la Dragasani au fost finalizate 40 de locuinte si sunt in executie alte 29, la Baile Govora au fost construite 37, la Horezu – 20, la Calimanesti – 16 si la Ocnele Mari – 12. De locuintele ANL pot beneficia tinerii cu varste intre 18 si 35 de ani care solicita primariilor repartizarea unor locuinte si indeplinesc criteriile prevazute de lege.

Sursa: Administratie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.