Cîțu: Firmele vor putea amâna plata taxelor până la 25 decembrie. Rambursările TVA cu control ulterior, până la 25 ianuarie 2021

florin-cituu.jpg

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat că firmele vor putea să amâne plata taxelor până la 25 decembrie, în baza unei ordonanțe de urgență ar urma să fie adoptată de Guvern în această săptămână. De asemenea, va fi prorogat termenul și pentru rambursarea TVA cu control ulterior.

De ce anume mai au nevoie firmele în actualul context, cum trebuie calibrat bugetul pentru a funcționa în pandemie, ce soluții rapide de finanțare sunt la îndemână, la ce bănci poți apela și când, ce noi programe sunt pregătite de autorități și cum pot fi folosite eficient cele existente va fi anunțat la Videoconferința IMM-urile în criză.

“Vom permite ca până la 25 decembrie să nu existe penalități pentru cei care nu reușesc să plătească la timp. Extindem rambursarea TVA cu control ulterior până în 25 ianuarie. Cred. Ne uităm acum”, a spus Cîțu.

“Ne gândim la anul viitor. Se pare că această criză de sănătate nu s-a terminat. Vom avea și anul viitor costuri legate de această criză”… Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.