Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat se va reuni luni in prima sedinta

ADR_Muntenia.jpg

Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat, infiintat in aceasta saptamana de catre ministrul pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat, se va reuni luni, 16 ianuarie, in prima sedinta.

Comitetul, condus de Florin Jianu, ministrul pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat, are rol consultativ si are ca scop consolidarea parteneriatului cu mediul privat si aprobarea programelor si masurilor de stimulare a mediului de afaceri din Romania.

Organismul este format din 67 de organizatii printre care si 22 de ministere, patronate, consilii, confederatii si federatii formate din intreprinzatori, camere de comert si agentiile pentru dezvoltare regionala.

Printre ministerele care sunt membri ai Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat se numara Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ministerul Economiei, Ministerul Finantelor Publice, dar si cel al Turismului, al Afacerilor Externe si al Educatiei Nationale.

Florin Jianu explica la inceputul acestei saptamani ca acest comitet are ca scop atat intarirea parteneriatuuil public-privat, cat si cresterea gradului de transparenta a deciziilor administratiei publice.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.