Competitie pentru femeile fondatoare de startup-uri IT. Premiu de 10.000 euro

femei-antreprenor.jpg

StartHer, o organizatie non-profit care sustine antreprenoriatul in randul femeilor, lanseaza una dintre cele mai mari competitii la nivel european dedicata femeilor fondatoare de startup-uri. inscrierile se fac pana pe 31 august iar antreprenoarea desemnata castigatoare va fi primi un premiu de 10.000 de euro pentru a-si dezolta proiectul. Iata cine se poate inscrie in competitie.

Competitia va avea loc pe 19 octombrie, la Paris.

Se pot inscrie startup-uri din domeniul tehnologiei (internet, mobile, jocuri video, inteligenta artificiala, realitatea virtuala), care au o perioada activitate de la 6 la 36 de luni, au sediul in orice tara europeana si au cel putin o femeie printre fondatori.

Incepand cu acest an se pot inscire si startup-uri fintech (tehnologie financiara).

StartHer va selecta zece finaliste care vor merge la Paris – toate cheltuielile de calatorie vor fi acoperite de organizatorii competitiei – pe 19 octombrie pentru a-si prezenta startup-ul in fata unui juriu format din specialisti, investitori si antreprenori, dar si in fata unui public de 300 de persoane. Castigatoarea va fi anuntata chiar in seara respectiva si va primi un premiu de 10.000 de euro pe care sa ii investeasca in dezvoltarea startup-ului. Toate finalistele vor primi invitatii la cele mai importante conferinte de tehnologie din lume.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.