Comunicarea Comisiei Europene privind Politica Agricola Comuna post 2013

Astazi, la ora 15.00 (GMT+01.00, Brussels), Comisarul Dacian Ciolos va prezenta Comunicarea Comisiei Europene privind Politica Agricola Comuna post 2013 in fata Parlamentului European, Comitetului Regiunilor si Comitetului Economic si Social European.

CAP post 2013

Dupa aceasta, PAC post 2013 va intra in proces de co-decizie, pana in iulie 2011, unde Parlamentul European si Consiliul de Ministri au ultimul cuvant.

Comunicarea este asteptata de toate organizatiile care au o legatura mai mica sau mai mare cu agricultura, dezvoltarea rurala sau mediul inconjurator de pe tot cuprinsul Europei, aceasta putand reprezenta punctul de cotitura pentru intreg mediul rural european (fie se va realiza o reforma radicala, considerata o necesitate de majoritatea statelor membre, fie se vor realiza doar mici ajustari).

Aveti atasata Comunicarea Comisiei, in forma sa finala (click AICI). Pentru persoanele interesate, pot pune la dispozitie o varianta a Comunicarii CE in care sunt consemnate modificarile fata de draftul prezentat la conferinta DG Agri din iunie 2010 (la incheierea consultarii publice).

Aveti atasata, de asemenea, varianta finala a Comunicarii privind PAC post 2013 a ARC 2020 (click AICI) ce va fi prezentata astazi Comisiei Europene, Parlamentului European, Comitetului Regiunilor si Comitetului Economic si Social European la ora 13.00 (ora Brussels-ului) de catre reprezentantii societatii civile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.