Concurs de recrutare in cadrul Direcției generale programe europene capital uman

proiect.jpg

Ministerul Fondurilor Europene organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, la Direcția Generală Programe Europene Capital Uman, Direcția Gestionare Program, Evaluare și Contractare Proiecte, Serviciul Pregătire, Evaluare și Contractare Proiecte.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • perfecționări (specializări) – curs de specializare în domeniul accesării fondurilor europene sau în domeniul management de proiect, dovedit cu diplomă/atestat/certificat emis în condițiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Ministerului Fondurilor Europene din București, din București, șos. București-Ploiești nr. 1-1B, clădirea BASP Victoria, sectorul 1, telefon 0372/838.681.

Anunț concurs – Direcția generala programe europene capital uman

Sursa: MFE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.