Conferinta de fundraising 2016

fundraising-hands.jpg

fundraising13-15 aprilie 2016 – Cluj-Napoca

Editia din 2016 va fi despre analize, radiografii, investigatii, recomandari si tratamente. Toate pentru a pune pe picioare un fundraising sanatos tun si fara semne de poticneala.

Pentru ca in 2015 am facut multe analize: practica de fundraising a organizatiilor, comportamentul donatorilor si motivatiile sectorului de afaceri, venim cu date din cel mai recent studiu despre sponsori si donatori in Romania. Vom avea speakeri excelenti si subiecte care pun ideile bune in miscare.

Tony Myers, invitat la conferinta
Invitatul special al acestei editii este Tony Myers, consultant in fundraising cu o experienta de peste 20 de ani pe cinci continente, autor si speaker la unele din cele mai mari conferinte din lume. Tony lucreaza de peste sapte ani cu organizatii din Centrul si Sud Estul Europei, inclusiv in Romania si are experienta de fundraising in aceasta regiune.

O sa il puteti cunoaste pe Tony Myers participand la Masterclassul “Big Money, Big Opportunity”, la plenul de deschidere al Conferintei “The Power of Yes” si la atelierul “Talking with Donors, Asking for Money”. Atelierele sustinute de Tony se vor desfasura in limba engleza.

Sursa: Arcromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.