Conferinta Finantare.ro iti ofera ocazia de a-l intalni pe Cristian Paun, profesor al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si blogger Finantare.ro!

cristian-paun1.jpg

Cristian Paun, bloggerul Finantare.ro, va fi prezent la Cluj-Napoca, pe 29 noiembrie, in calitate de speaker.

Domnul Paun este conferentiar universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti si titularul disciplinei de Finante Internationale. Detine functia de consultant financiar asociat in cadrul GEA Consulting & Strategy, fiind specializat in dezvoltarea de proiecte cu finantare publica si privata.

Cristian Paun a scris peste 65 de articole in publicatii nationale si internationale de prestigiu academic, si a fost autor si co-autor la 17 carti de specialitate pe subiecte legate de finantare internationala, finantarea afacerilor, risc investitional, risc de tara, managementul riscului.

In prezent detine functia de Director Executiv in cadrul Societatii Romane de Economie, o asociatie a economistilor din Romania.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului http://cluj2012.finantare.ro/.

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.