Conferinta fonduri nerambursabile pentru afacerea ta, 27 martie 2015, Suceava

Antent-Conferinta-27-Martie-2015-1024x205.png

Antent-Conferinta-27-Martie-2015-1024x205Camera de Comert Suceava va fi gazda unui eveniment deosebit de important atat pentru oras cat si pentru toata regiunea Moldovei. Pe data de 27 martie 2015, incepand cu ora 09:00 va avea loc Conferinta fonduri nerambursabile pentru afacerea ta

Conferinta Fonduri nerambursabile pentru afacerea ta! se adreseaza in special antreprenorilor si persoanelor cu functie de conducere din firmele din judetul Suceava, dar si asociatiilor care sprijina dezvoltarea IMM-urilor. In cadrul acestui eveniment vom avea ca invitati reprezentanti ai institutiilor care gestioneaza fondurile nerambursabile cu finantare europeana sau nationala precum: Ministerul Fondurilor Europene, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Iasi, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale – Oficiul Judetean Suceava, Asociatia pentru Antreprenoriat Romania – Programul UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru Sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, Biroul Regional de Cooperare Transfrontaliera Suceava.

Scopul acestei conferinte este de a prezenta, intr-o versiune cat mai practica, fondurile nerambursabile cu finantare nationala pentru anul 2015 si fondurile nerambursabile cu finantare europeana pentru perioada 2014-2020.

Conferinta va fi organizata in 2 sectiuni: partea I va fi dedicata prezentării programelor cu finantare nerambursabila, punand accentul pe caracterul practic al informatiilor; partea a II-a va fi dedicata unor workshop-uri practice care vor prezenta pasii necesari obtinerii unei finantari pe fiecare tip de program, ce trebuie sa urmareasca beneficiarul in implementarea proiectului si exemple de proiecte reusite.

Va invitam sa analizati cu atentie programul acestui eveniment si pentru alte detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email, persoana de contact: Carmen Fediuc, Director Programe de Finantare, email [email protected], tel 0230 521 506.

Pentru a participa la eveniment este necesara inscrierea dumneavoastra prin completarea talonului de participare care este atasat la agenda evenimentului, pe care îl veţi transmite pe email: [email protected] sau fax 0230-520 099.  Participarea este gratuita si se pot inscrie maxim doua persoane per firma!

Pentru mai multe detalii consultati pagina evenimentului AICI. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.