Conferinta: “Proiectul unei… Vieti mai Usoare”, la Cluj – 8 mai 2014

TSP_logoAjungi la birou. Deschizi monitorul, ctrl-alt-del si… parola de sistem. O lista intreaga de mailuri de asteapta: incepe un nou sprint, echipa de testare a gasit un nou bug, clientul vrea ceva nou, seful vrea input-ul tau pe noul plan de proiect, s.a.m.d. Intre timp, ai intarziat la o sedinta (foarte importanta). In dreapta jos clipeste mesageria (colegul te intreaba ceva…), iar in bara de aplicatii ai un mesaj ramas de aseara – un document de salvat, o eroare de compilare, etc. Si asta e doar inceputul unei zile de lucru… normale.

Prezentari, sedinte, lansari, intalniri cu clientul – toate sunt task-uri care “pica” zi de zi in programul nostru, mai mult sau mai putin… programat. Si, dupa ce le ducem la bun sfarsit, trebuie sa mai si “muncim” la proiectele noastre (sa programam, sa detaliem cerinte, sa scriem evaluarea oamenilor din echipa, etc.)! Finalul zilei ne gaseste de cele mai multe ori fara vlaga si dorinta, intrebandu-ne “Oare chiar nu poate fi totul mai usor?”.

Nu exista oare o formula cu valoare magica, astfel incat sa punem in ordine toata aceasta cavalcada (proiect?), o ordina unde chiar si schimbarile (inerente) sa fie mai usor de abordat? Nu putem folosi managementul proiectelor ca o mantra care sa ne ajute sa ne comportam si sa actionam in asa fel incat sa ne facem viata mai usoara?

Va invitam sa aflam impreuna raspunsurile la aceste intrebari, in cadrul conferintei “An Easier Life with Project Management / Agile” organizata de TSP (smartprojects.ro) in ziua de joi, 8 mai 2014, la Hotelul Ramada din Cluj.

Vor impartasi din vasta lor experienta profesionala speakeri de top precum:

Vor primi si sfaturi de viata din partea unui faimos “bucovinean nascut la Lugoj” – marele critic literar Alex Stefanescu.

In final ne vom aminti totusi ca “Viata nu e o problema care trebuie rezolvata, ci o realitate care trebuie experimentata” (Soren Kierkegaard). Dar nu ar fi bine daca am usura acest experiment folosind metode si instrumente deja probate, asa cum sunt managementul proiectelor si metodele Agile?

Descarcati de aici programul conferintei.

Pentru inscriere la acest eveniment, va rugam sa mergeti la formularul de inscriere sau, alternativ, sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.