Conferinta „Depasirea Impasului in Accesarea Fondurilor Europene – Probleme si Solutii”, 19 octombrie 2011

Sub egida Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, cu sprijinul Autoritatilor de Management, al unor importante institutii bancare, revista de afaceri a Sistemului Cameral, TOGETHER For Your Business organizeaza un eveniment de amploare, cu tema „Depasirea Impasului in Accesarea Fondurilor Europene – Probleme si Solutii” la Palatul Camerei Nationale, Amfiteatrul Cuza in data de 19 octombrie, incepand cu ora 9.30.

Conferinta se doreste a fi o platforma de analiza a stadiului de absorbtie a fondurilor europene de catre Romania, prin care sa aducem in atentia mediului de afaceri exemple concrete de accesare si folosire cu succes a parghiilor de finantare europeana, beneficiind in acest scop si de sprijinul nemijlocit al Ambasadei Austriei si al Ambasadei Poloniei la Bucuresti si, nu in ultimul rand, de concursul celor mai importante institutii bancare (CEC, UNICREDIT, VOLKSBANK, BCR) si de consultanta pe fonduri europene (ACRAFE, AMCOR) de la noi. Fiecare panel este urmat de o sectiune de intrebari si raspunsuri.

Partea a doua va fi dedicata prezentarii unor exemple de buna practica la nivel european, produselor bancare si de garantare pentru sprijinirea accesului la fondurile europene si o sesiune de raspunsuri la intrebarile adresate institutiilor de finantare, bancare si nebancare de reprezentantii mediului de afaceri.

Fiecare panel este urmat de o sectiune de intrebari si raspunsuri.

Manifestarea se va incheia cu un pranz.

Mentionam ca participarea la conferinta este gratuita, pentru consultanti de specialitate si IMM-uri care intentionaza sau au accesat fonduri structurale.

Va multumim anticipat si va invitam sa confirmati la adresa [email protected].

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la 021 319 00 91.

Conferinta_TFYB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top