Consiliere Gratuita pentru Accesarea Fondurilor Structurale UE

Ai o idee de investitii si doresti sa obtii cofinantare din fondurile structural ale UE? Schuman Consulting vine in ajutorul tau. Te vom ajuta sa iti pui in practica investitia si sa faci primul pas spre obtinerea unor fonduri nerambursabile de pana la 98% din valoarea proiectului tau.

Iti vom spune de unde poti obtine fondurile, care sunt documentele necesare si procedurile de urmat pentru accesarea banilor europeni, si iti vom arata cum sa imbunatatesti proiectul tau pentru a spori sansele sale de reusita.

Ce trebuie sa faci? Completeaza formularul online de pe site-ul nostru, sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0744 305 593.

In maxim 48 de ore, unul din consultantii nostrii va lua legatura cu tine pentru a programa o sedinta de consiliere individuala. In cadrul acestei intalniri, iti vom oferi toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre programele de finantare prin care poti obtine fondurile, vom analiza eligibilitatea proiectului si sansele sale de reusita. Iti vom oferi sugestii pentru imbunatatirea acestuia, in vederea cresterii sanselor de obtinere a fondurilor nerambursabile.

Toate acestea fara niciun cost pentru tine. Si asta pentru ca la Schuman credem in idei, si dorim sa legam parteneriate de durata.

Viziteaza-ne acum la www.schuman.ro sau contacteaza-ne telefonic la 0744 305 593.

Schuman Consulting este o firma specializata in conceperea si implementarea proiectelor finantate de fondurile structurale si de coeziune alocate de Uniunea Europeana pentru Romania.

Am luat fiinta in 2008, din initiativa unui grup de profesionisti cu experienta in managementul proiectelor de dezvoltare. Echipa noastra este formata din experti consultanti si traineri pe fonduri structurale, specialisti in proiecte de dezvoltare internationala si profesionisti din domeniul dezvoltarii durabile.

Expertiza echipei noastre se reflecta in rezultatele obtinute de asociatii Schuman. Vorbim aici despre participarea la elaborarea de proiecte de dezvoltare in SUA si Europa de Vest, de colaborari de succes alaturi de Comisia Europeana, sau de programe dezvoltate in cadrul Organizatiei Natiunilor Unite. Experienta internationala ne permite sa lucram la cele mai inalte standarde de excelenta profesionala.

Cunoastem in detaliu cadrul institutional si principiile operationale ale institutiilor europene, precum si ale autoritatilor administratiei publice centrale si locale din Romania. Suntem la curent cu ultimele noutati in cadrul legislativ si institutional, si ne aflam in permanent contact cu institutiile publice abilitate cu gestionarea fondurilor UE.

Contact:
Schuman Consulting
Adresa: Str. Thomas Masaryk Nr. 1, Et. 5, Ap. 18, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0744/305.593
Web-site: www.schuman.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 6 iunie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.