Constantin Armasu: Ordin pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991

armasu.jpg

Constantin Armasu scrie pe blogul sau despre publicarea in consultare publica a unui proiect de ordin cu privire la Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.

“MDRAP a publicat la data de 12.08.2016 in consultare publica un proiect de ordin cu privire la actualizarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.

Astfel, se are modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.

Modificarile si completarile aduse de actualul proiect de „Ordin pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii” vizeaza:
•    Corelarea trimiterilor continute de prevederileNormelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 (numite in continuare Normele metodologice) referitoare la unele articole din Legea nr. 50/1991, in prezent abrogate;
•    Corelarea trimiterilor continute de prevederile Normelor metodologicereferitoare la alte acte normative, in prezent inlocuite de alte acte normative.
•    Abrogarea unora dintre prevederile Normelor metodologice ca urmare a redundantei acestora generata de reproducerea normelor juridice aflate inLegea nr. 50/1991.
•    Clarificarea prin modificare/completare a unora dintre prevederile Normelor metodologice.”

Continuarea poate fi citita pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.