Constantin Armasu: “Se modifica structura studiului de fezabilitate”

DSC_4326.jpg

Constantin Armasu scrie pe blogul sau despre modificarea structurii studiului de fezabilitate.

Conform proiectului de act normativ lansat in consultare publica de catre MDRAP, structura Studiului de fezabilitate va fi reorganizata si va include subcapitole distincte pentru analiza a cel putin doua scenarii tehnico-economice, un subcapitol privind implementarea proiectului, precum si analize importante cu privire la schimbarile climatice.

Analiza cost-beneficiu va fi realizata doar pentru proiecte de o anumita complexitate si din anumite domenii. In cazul investitiilor din domeniile: sanatate si asistenta sociala, educatie, cultura, mediu, administratie publica, justitie, se va realiza numai o analiza cost-eficacitate.

La faza studiu de fezabilitate va exista obligativitatea prezentarii avizelor certe, care sa angajeze responsabilitatea celor care le emit (cu exceptia avizului de principiu pentru descarcare arheologica).

De asemenea, in cadrul proiectului de act normativ, Devizul general include cheltuielile cu consultanta si asistenta tehnica, servicii de comunicare, de audit si alte servicii necesare pentru implementare.”

Detalii pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.