Consultanta in management = solutii, resurse si valoare adaugata pentru client

amcor.jpgAsociatia Consultantilor in Management din Romania, AMCOR, in
parteneriat cu SC DAL Consulting SRL, Coordonator Regional AMCOR,
organizeaza in data de 26 iunie, la Iasi, in Sala Mare a Directiei
pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, bd. Stefan cel Mare si Sfant,
nr.47-49,  Conferinta "Consultanta in management = solutii, resurse si valoare adaugata pentru client".

In virtutea misiunii sale de a promova profesionalismul si etica pe piata de consultanta din Romania, AMCOR isi propune in cadrul acestui eveniment sa informeze mediul de afaceri cu privire la rolul consultantei in management si beneficiile aduse de contractarea de servicii de consultanta prestate de profesionisti in domeniu. Vor fi prezentate, de asemenea, oportunitatile oferite de fondurile europene si alte produse de consultanta si finantare ce pot sprijini adaptarea firmelor la contextul economic actual.

Printre reprezentantii din domeniul consultantei in management care vor sustine prezentari se numara: domnul Mihai Svasta, presedinte al AMCOR si director Svasta Consult Bucuresti, doamna Angelica Manea, director DAL Consulting Iasi, partener AMCOR in organizarea evenimentului, domnul Emil Zahan, director BCOM Technologies (membru AMCOR), domnul Pavel Marculet, director Omicron Consulting Bucuresti (membru AMCOR). De asemenea, doamna Mihaela Sarbu, director TUV Nord Romania, va sustine o prezentare in legatura cu beneficiile obtinute in urma implementarii sistemelor de management. in calitate de finantatori, vor fi prezenti reprezentanti ai BERD, programul Business Advisory Services.

Accesul este liber. Cei care doresc sa participe la acest eveniment pot gasi informatii suplimentare pe www.amcor.ro sau www.dalconsulting.ro.

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management. AMCOR reuneste astazi peste 85 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

AMCOR reprezinta singurul organism abilitat sa ofere un atestat profesional firmelor de consultanta in management.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam sa luati legatura cu:
Raluca Hau,
Manager AMCOR
Tel: 021/311.51.75
Email: [email protected]

Simiuc Irina,
SC DAL Consulting SRL
Telefon: 0232 254 466
E-mail: [email protected]
Web-site: www.dalconsulting.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.