Consultare publica: circuitul turistic cultural-religios din nordul Moldovei

harta_manastiri_bucovina.gif

harta_manastiri_bucovinaAgentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADR Nord-Est) deruleaza o consultare publica cu privire la dezvoltarea unor circuite cultural-religioase ce reunesc intr-un mediu organizat cele mai renumite manastiri si biserici din regiune.

Scopul este de a mari numarul vizitatorilor si a innoptarilor in sectorul de turism cultural-religios din regiune, totodata punand bazele dezvoltarii durabile prin utilizarea organizata a obiectivelor cultural religioase din zona.

Aceasta activitate se efectueaza in cadrul proiectului Recultivatur“Elaborarea unui instrument pentru includerea valorilor cultural-religioase in procesul de dezvoltare si planificare al centrelor urbane si comunitatilor rurale invecinate”, finantat prin programul Sud Estul Europei, in care Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est este partener impreuna cu alte 15 institutii din arealul Europei de Sud-Est.

Pentru definirea unui itinerar reprezentativ a fost elaborat un chestionar care va sta la baza dezvoltarii ulterioare a produselor turistice, in functie de preferintele: potentialilor turisti, agentilor economici din domeniul turismului, operatorilor de turism, institutiilor publice.

ADR Nord-Est solicita sprijinul celor care fac parte dintr-una din categoriile de mai sus, in vederea completarii chestionarului disponibil aici.

Sursa: ADR Nord Est

Sursa foto: PensiuniTuristiceBucovina.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.