Serviciile noastre

Centrul de Informare privind Sursele de Finantare ofera vizitatorilor sai:

» Finantare.ro Gratuit

Stiri si opinii despre finantari – sunt publicate zilnic stiri, articole, interviuri, cursuri si evenimente, video-uri relevante pentru domeniul finantarilor europene, credite, subventii, leasing, fundraising, investitii.
Calendare ale fondurilor structurale si nerambursabile – sunt prezentate programele active, finantate prin instrumentele structurale dar si programe finantate de organizatii, asociatii, companii, ordonate in functie de data pana la care se pot depune aplicatiile.
Credite – noutati privind piata creditarii, ghid despre credite, lista cu creditele de afaceri active destinate firmelor din Romania, precum si lista cu creditele care cofinanteaza proiecte europene.
Granturi – ghid despre cum puteti accesa un grant, stiri si catalog cu toate programele care sunt active pentru ONG-uri, firme, scoli, institutii publice si persoane fizice din Romania.
Leasing – Oferte de leasing, precum si o lista cu firme care ofera leasing in Romania.
Subventii – Stiri si informatii in materie de programe de subventii pentru afaceri, institutii publice sau persoane fizice.
Investitori – Stiri si informatii privind fondurile de investitii, ghid si catalog cu business angels din tara noastra.
Strangere de fonduri – Stiri si informatii privind activitatea de fundraising, precum si ghid 2%
Catalogul consultantilor – Baza de date cu firme de consultanta in managementul proiectelor si in finantari din Romania.
Observatorul pietei de consultanta – Stiri si articole actualizate cu privire la evenimentele ce se petrec in domeniul consultantei din Romania.
Ghiduri gratuite – Printre ghidurile practice pe care le pot consulta vizitatorii site-ului se numara: Ghid privind consultanta; Ghid finantari nerambursabile; Ghid privind creditele; Ghid privind garantarea creditelor; Ghid leasing; Ghid privind fondurile de investitii; Ghid de strangere de fonduri.
Buletinul informativ gratuit – Sinteza cu cele mai importante informatii privind oportunitatile de finantare.
Alte resurse utileDictionar finantari, bloguri.

» Serviciile profesionale Finantare.ro

Finantare.ro este construit ca un instrument menit sa faciliteze munca firmelor de consultanta, punand in legatura firmele si persoanele interesate de accesarea de fonduri europene cu specialisti in accesare de fonduri europene. De asemenea, site-ul nostru vine cu diverse servicii pentru furnizorii de instruire dar si pentru finantatori.
Acces la consultanta specializata – Vizitatorii site-ului pot avea acces la consultanta pentru realizarea documentatiei necesare obtinerii unei finantari prin simpla completare a formularului Solicita un consultant.