Costin Sorici, Managing Partner al Project Management Solutions, va fi prezent la Conferinta Finantare.ro!

Costin Octavian Sorici este Managing Partner al SC Project Management Solutions SRL, societate pe care a fondat-o in 2001. Are experienta nationala si internationala de 10 ani in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor europene. A coordonat si asistat peste 150 de proiecte cu finantare europeana din diverse programe de preaderare si aderare.

Este doctor in economie si MBA al prestigioasei scoli de afaceri CNAM Paris, fiind si cadru universitar la Universitatea Ovidius din Constanta. In calitate de consultant si cadru didactic a contribuit, prin lucrarile sale, la raspandirea instrumentelor si tehnicilor de management de proiect si managementul ciclului de proiect, asociate finantarilor europene.

Este consultant in management certificat la nivel international, fiind membru al celor mai importante organizatii de consultanta in management din Romania. Din aceasta pozitie, se implica activ in pregatirea viitorului exercitiu de programare 2014-2020, in calitate de reprezentant in diferite Comitete Consultative Tematice.

Cu domnul Costin Sorici va veti putea intalni pe 4 octombrie la Bucuresti.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului la adresa http://bucuresti2012.finantare.ro/ sau direct de la managerul de proiect, Carmen Dumea, telefon: 0743 087 270, e-mail: [email protected].

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.