Creative Business Cup – competitia internationala dedicata antreprenorilor

CBC-ro-01.jpg

CBC-ro-01Creative Business Cup este o competitie internationala dedicata antreprenorilor din industrii creative, organizata de Center for Cultural and Experience Economy (CKO) din Copenhaga, cu sprijinul Ministerului Danez al Afacerilor.

Participand la competitie, iti consolidezi capacitatea de a porni si de a conduce cu succes o companie bazandu-te pe competentele tale creative.

Creative Business Cup cuprinde selectii nationale in circa 60 de tari si o finala internationala la Copenhaga, Danemarca. Castigatorii nationali concureaza cu cei din alte tari in finala internationala din 17-19 noiembrie 2014, in timpul Global Entrepreneurship Week (GEW) – Saptamana Globala a Antreprenoriatului.

Cautam idei de afaceri noi si revolutionare venind din industrii creative. Ideea trebuie sa fie inovatoare si sa aiba un potential de piata. Cel putin una din persoanele din echipa de conducere trebuie sa aiba experienta in industrii creative. Bazandu-te pe cifre si propuneri concrete, ar trebui sa-i convingi pe potentialii parteneri si finantatori de ce ar fi oportun sa investeasca bani si energie in ideea ta.

Castigatorul selectiei romanesti va concura pentru titlul de World’s Best Creative Entrepreneur si-si va sustine ideea in fata unui juriu format din circa 20 de experti internationali, la Copenhaga. Cuvantul-cheie este creativitatea: poate fi vorba de un obiect sau de un serviciu inovator, de o nevoie noua creata pe piata sau de o idee care sa implice creativitatea consumatorilor.

Prin aceasta competitie, Creative Seeds stimuleaza si scoate in evidenta noi talente antreprenoriale romanesti. Creative Seeds este un promotor al comunitatii creative independente romanesti, iar in consiliul sau aduna unii dintre cei mai respectati si cunoscuti membri ai acestei comunitati. Asociatia desfasoara programe de training si mentorat – Creative Booster -, creeaza oportunitati de networking, organizeaza competitii si ateliere dedicate comunitatii creative, pentru a sprijini atat dezvoltarea nationala, cat si regionala a industriilor creative in Romania.

Sursa: Creative Business Cup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.