Credit bancar cu dobândă plătită de la stat

bani.jpg

Statul garantează către bănci plata creditelor bancare și acoperirea costurilor cu dobânzile și comisioanele pentru a asigura o relansare a economiei afectate de binecunoscutul virus.

Creditele vor fi acordate de majoritatea băncilor din România în limita a 15 miliarde de lei, iar Statul garantează 80% sau 90% din valoare, plătește dobânda bancară până la 31.12.2020 și nu percepe comisioane de rambursare anticipată.

Acest ajutor vine să stopeze blocajul pe cash atunci când tu nu încasezi banii la timp, iar băncile nu mai acordă sau intârzie acordarea creditelor, lucru care ar fi făcut imposibilă o relansare economică pentru un număr foarte mare din companiile românești.

Înainte de a merge mai departe, află >>aici<< care sunt criteriile de ELIGIBILITATE și >>aici<< ce activități sunt EXCLUSE.

Dacă ești ELIGIBIL, urmărește pașii pentru înscriere în programul IMM Invest >>aici<< începând cu data de 17 aprilie 2020.

Atenție!
1. Faptul că ai trecut de prima etapă nu presupune automat și acordarea creditului.
2. Fiecare bancă are propriul sistem de stabilire a criteriile de acordare a creditelor, unul din cele mai importante fiind gradul de indatorare. De aceea, se va efectua și o analiză separată de către fiecare bancă.
3. Există costuri suplimentare, ce nu sunt acoperite de această schemă: costul asigurărilor, cel al cheltuielilor cu instituirea ipotecilor mobiliare și imobiliare, costuri notariale, etc.
4. Ai obligația să asiguri garanții colaterale pentru fiecare tip de finanțare.

Găsiți mai multe detalii aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.