Credite pentru afaceri mici. Finanțarea potrivită la început de drum

shake-hands-2.jpg

Un studiu recent pe tema antreprenoriatului ne arată că din ce în ce mai mulți români își doresc în viitorul apropiat să treacă de la stadiul de salariat, la cel de antreprenor, din diferite motive. Deși nu e atât de ușor să-ți pui visurile în practică și să începi o afacere, poti primi usor tot sprijinul pentru a o creste și pentru a atinge succesul dorit.

Pentru că știi exact cum vrei să decurgă lucrurile, planurile sunt aranjate și știi cum să le prezinți, însă lipsa finanțării e o reală piedică pentru concretizarea ideilor, tot ce-i trebuie afacerii tale să devină mare este un împrumut rapid pentru afaceri mici si mijlocii. Pentru că o afacere bună începe cu o investiție pe măsură care poate ajuta afacerile mici să crească.

Alege solutia potrivită afacerii tale!

Pentru că la început de drum nu este ușor, creditele de investitii pentru afaceri mici si mijlocii sunt cele potrivite pentru afacerea ta. Un credit pentru afacerea ta, flexibil, îți asigură creșterea mai rapidă a afacerii, alimentarea stocurilor pentru o perioadă mai aglomerată sau acoperirea unor datorii.
Creditele rapide pentru imm pot avea nenumărate destinații, în funcție de nevoile fiecărei afaceri în parte. De exemplu, o finanțare de acest gen o poți folosi pentru stocurile de marfă, pentru a plăti furnizorii, salariile sau pentru a acoperi diverse taxe datorate statului. O altă destinație a banilor poate fi achiziționarea de autovehicule, utilaje sau pentru amenajarea punctului de lucru în sine.

Luând in considerare toate avantajele si politica de creditare destul de permisiva, optiunea creditelor pentru imm-uri se poate dovedi a fi cea mai eficienta varianta pe care o au la dispozitie multe companii in acest moment.

Modalități de finanțare la început de drum pentru afacerea ta!

Care sunt modalitățile de finanțare pe care le ai la început de drum pentru afacerea ta, dacă vorbim de imm-uri din domenii diferite?

Prima modalitate de finanțare, dar poate și cea mai riscantă, este finanțarea din fondurii proprii. Economiile tale sunt de ajuns pentru a finanța? E recomandat să nu-ți consumi toate economiile decât dacă ai un plan de business bine pus la punct și un calendar pe care să-l urmezi îndeaproape pentru afacerea ta. Ajutorul din partea prietenilor și familiei poate fi și acesta o variantă de finanțare. Nu ai presiunea unui împrumut, prietenii pot deveni parteneri iar împreună puteți avea doar de câștigat.

O altă modalitate la care tinerii antreprenori pot apela pentru finanțare este crowfunding-ul. Poți strange o sumă considerabilă prin care să-ți finanțezi ideeea și câștigi și primii tăi clienți. Trebuie doar să fii creativ și să-ți prezinți ideea sau produsul într-un mod inedit.

Însă, creditele pentru microbusiness-uri sunt unele dintre cele mai eficiente metode prin care îți poți finanța afacerea și poți asigura creșterea rapidă a acesteia. O formă și mai avantajoasă pentru finanțarea afacerii tale, sunt creditele nebancare pentru imm-uri. Creditele pentru afaceri mici, accesate de la instituțiile nebancare vin la pachet cu o serie de avantaje. Printre acestea regăsim documentația minimă, transparență totală, perioadă îndelungată în care banii pot fi înapoiați. Aceste avantaje pot face din acestea o optiune demna de luat în seamă de majoritatea antreprenorilor.

De asemenea poți alege un plan de rambursare care ți se potrivește, adaptat specificului activității tale, pe o perioada mai lunga. Împrumuturile pentru imm îți pun la dispoziție soluții de finanțare personalizate pentru orice tip de firmă.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.