Cum putem salva natura prin proiecte inovative si afaceri eco-eficiente

Ziua_mediului1INCUBATORUL VERDE, Gradina Botanica, 5 iunie 2012

Unde ar fi mai potrivit sa sarbatorim Ziua Internatioanala a Mediului, din calendarul ONU, implicit reimprietenirea noastra cu natura, decat in serele de portocali sau printre palmierii Gradinii Botanice din Bucuresti?

Participati alaturi de noi, in data de 5 iunie 2012, incepand cu orele 13.30, la primul Forum Interactiv “INCUBATORUL VERDE 2012”, eveniment complex de constientizare, viziblitate, networking si lobby, destinat promovarii afacerilor eco-inovative si protectiei mediului in Romania, plasat sub Patronajul de Onoare Ministerului Mediului si Padurilor si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, cu sprijinul Centrului ArCuB al Primariei Capitalei si al Gradinii Botanice “Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti.

Pe langa posibilitatea vizitarii gratuite a unor locuri inaccesibile in restul anului, din cadrul Gradinii Botanice, participantii vor avea sansa sa viziteze standurile de expozitie ale organizatiilor partenere ale Forumului, sa intalneasca pe cei mai importanti decidenti din autoritatile centrale, mediul academic si lumea afacerilor si sa poata gasi solutii eficiente de finantare a proiectelor tipice economiei verzi, pe care o promoveaza cu tarie Strategia 2020 a Uniunii Europene.

In plus, pentru a favoriza promovarea educatiei ecologice si o socializare cat mai intensa a participantilor, vizitatorii vor avea parte de surprize artistice pe masura, incluzand momente de consiliere psihologica, improvizatie teatrala, poezie, muzica si dans. Totodata, cei indragostiti de fotografie artistica sau pictura pot admira lucrarile tinerilor artisti expuse la Centrul de Educatie Ecologica din incinta Gradinii Botanice.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati site-ul www.HouseofEurope.ro sau sa contactati secretariatul organizatoric al Casei Europei-EUROLINK, coordonatoare a Retelei Regionale pentru Inovare Sociala si Economica in Regiunea Dunarii – Bazinul Marii Negre, la tel.fax: 021.2304997 sau e-mail: [email protected].

Parteneri media: CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”, Body Mind Spirit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.