Cum sa faci fata provocarilor viitorului in afaceri

pod-inaltime.jpg

pod-inaltimeAdevarul e ca nu exista o formula magica care te poate pazi de nesiguranta in afacerea ta. Dar cum faci sa fii pregatit pentru a face fata viitorului imprevizibil? Cand e vorba de propriul business, orice om de afaceri stie ca nesiguranta e precum durerea de spate, care isi face simtita prezenta ori de cate ori nu te astepti.

Veste buna e ca exista unele lucruri pe care le poti face pentru a “prevesti” viitorul si pentru a ii face fata. Spre exemplu, trebuie mereu sa fii la curent cu toate trendurile in sectorul in care activezi, sa continuii sa creezi calitate si parteneriate pe termen-lung, si sa nu presupui niciodata nimic.

Un atreprenor cu experienta stie ca intamplari imprevizibile au mereu loc si ca trebuie mereu sa iei decizii intelepte in vremuri dificile.

In primul rand, trebuie bine inteles faptul ca mediul economic nu poate fi previzibil. Astfel, trebuie sa inveti sa te adaptezi continuu, indiferent ca traiesti intr-o economie puternica, sau intr-o economie lovita de recesiune.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.