Cum sa scriem un proiect competitiv pentru programul Orizont 2020 – oportunitati de finantare Smart City

h2020_curs.jpg

Programul „Orizont 2020”, care acopera anii bugetari 2018, 2019 si 2020, a fost publicat de Comisia Europeana. Acesta include investitii de aproximativ 30 de miliarde de euro.

Deoarece rata generala de succes a propunerilor complet eligibile este de 12,6% pentru primii 3 ani de implementare a programului „Orizont 2020”, este esential sa fim cu un pas inaintea tuturor si sa ne pregatim pentru viitoarele provocari din 2018 pana in 2020. intelegerea completa a noii scheme a „Orizont 2020” dar si normele sale administrative, precum si asteptarile Comisiei Europene reprezinta un atu-cheie pentru organizatiile care doresc sa participe la sesiunile de depunere de proiecte. Cursurile noastre sunt adaptate pentru participantii din institutiile centrale si locale. organizatiile de cercetare, IMM-urile, industria si administratiile publice care sunt fie noi in programele de cercetare ale UE, fie au experienta in proiectele UE din cadrul programelor-cadru anterioare.

De ce sa participati la cursul „Cum sa scriem un proiect competitiv pentru programul Orizont 2020 – oportunitati de finantare Smart City”?

Obtineti o perspectiva practica asupra:

  • Evitarea managementului defectuos financiar in cadrul proiectului dvs. Orizont 2020;
  • Elaborarea unui acord de consortiu solid si tratarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala;
  • Realizarea rapoartelor periodice si finale;
  • Pregatirea pentru examinari tehnice si audituri CE.

Acest curs de pregatire de 3 zile va pregateste pentru scrierea unui proiect, a unei aplicatii pentru programul Orizont 2020, va ofera sfaturi practice pentru a va asigura o implementare tehnica solida a proiectului dvs. si pentru a aborda problemele legate de managementul financiar si de raportare.

Inregistreaza-te!

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.