Cum va sprijini CE inovatiile in industria de masini eco

masini.jpg

Comisia Europeana a prezentat Planul de actiune CARS 2020, care vizeaza cresterea competitivitatii si imbunatatirea sustenabilitatii industriei auto pana in 2020.

Comisia propune un sprijin masiv in favoarea inovarii, prin eficientizarea cercetarii si inovarii in cadrul Initiativei europene privind automobilele ecologice. Cooperarea cu Banca Europeana de Investitii va fi consolidata pentru a finanta intensificarea activitatilor de inovare si pentru a inlesni accesul IMM-urilor la credite. O interfata de reincarcare standard la nivelul UE va aduce certitudinea necesara din punctul de vedere al reglementarii pentru a facilita o evolutie decisiva catre productia pe scara larga de automobile electrice.

Inovarea in industria de automobile va fi stimulata, de asemenea, printr-un pachet cuprinzator de masuri de reducere a emisiilor de CO2, a altor emisii poluante si a poluarii fonice, de imbunatatire a nivelului de siguranta rutiera si de dezvoltare a unor sisteme inteligente de transport (ITS) pe baza de tehnologii avansate.

Mai multe detalii: Income Magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.