Curs: Achizitii publice si proceduri de atribuire ale acestora

S.C. NEXUS S.R.L. – Networking Solutions – societate specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de specializare si perfectionare – organizeaza in perioada 08-10 februarie 2008 in statiunea Sinaia, cursul de perfectionare cu tema: Achizitii publice si proceduri de atribuire ale acestora.

Temele abordate in cadrul programului sunt:

  • Sistemul achizitiilor publice;
  • Prezentarea Sistemului electronic de achizitii publice;
  • Proceduri de atribuire. Alegerea procedurii;
  • Documentatia de atribuire;
  • Atribuirea contractului de achizitie publica;
  • Riscuri si bariere in activitatile aferente procesului de achizitii publice;
  • Facilitarea identificarii si operarii modificarilor rezultate din adaptarea sistemului achizitii publice ulterior momentului integrarii Romaniei in UE.

Programul isi propune intelegerea rolului, componentelor majore si a principiilor achizitiilor publice precum si a importantei planificarii strategice. Seminarul se adreseaza  functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat, incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de planificare si asigurare a resurselor, persoanelor numite in cadrul comisiilor de intocmire a dosarelor si de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentand entitatea publica in procesul de achizitii. Pentru o grupa de minim opt persoane, cursul poate fi organizat la sediul institutiei solicitantului. La sfarsitul programului participantii vor primi Certificat de Absolvire eliberat de NEXUS – Networking Solutions.

Termen limita de inscriere: 01 februarie 2008.

Taxa de instruire: 650 RON (TVA inclus).
Discounturi:
10% din taxa de instruire, daca la acelasi program participa 3 sau mai multi delegati inscrisi de catre aceeasi organizatie platitoare
 
Informatii:
Madalina Angiu
PR Manager – NEXUS Networking Solutions
Telefon:  0251/41.99.99; 0721/32.38.88
Fax: 0351/81.50.98

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 25 ianuarie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.