Curs acreditat Manager de Proiect – fonduri structurale, 21-25 iunie 2011, Hotel Tismana, Jupiter

euro_best_teamEuro Best Team are placerea de a va anunta organizarea cursului autorizat de Manager de Proiect cu aplicatii pe Fonduri Structurale, ce se va desfasura la mare, la Hotel Tismana in statiunea Jupiter, pe o durata de 4 zile.

Perioada de desfasurare a cursului va fi: 21, 23, 24 iunie 2011 si examenul de absolvire va avea loc pe data de 25 iunie 2011.

LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

Oferta speciala:

Persoanele care se inscriu la doua cursuri beneficiaza de reducere de 100 de lei/curs. Persoanele care se inscriu la trei cursuri beneficiaza de reducere de 150 de lei pe curs.

FORMULARUL DE INSCRIERE – il puteti completa pe www.eurobestteam.ro.

Descriere curs

Cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa invete rapid sa scrie un proiect ce are ca scop obtinerea de fonduri structurale. Astfel, participantii sunt incurajati sa-si aleaga o idee de proiect, inca de la inceputul programului, si sa dezvolte proiectul, pana la finalul cursului, in coordonarea lectorului. Proiectul va constitui proba practica a examenului sustinut in vederea certificarii CNFPA.

Trainerii sunt consultanti recunoscuti pe piata, iar participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului si elaboreaza proiecte care au aplicabilitate in plan real.

Obiectivele cursului:

– Scrierea cererii de finantare;
– Domenii de interventie pe care se pot depune proiecte;
– Criterii de eligibilitate pentru proiect;
– Intocmirea graficului de activitati si buget;
– Cunoasterea politicilor de achizitii publice necesare derularii proiectelor.

Programul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.

AGENDA CURSULUI:

Cursul are 72 de ore, dintre care 24 teorie si 48 practica. 

Ziua I

09:00 – 10:30 Sesiune introductiva – prezentare participanti si curs
Abordari si concepte folosite in managementul proiectelor
Factori de succes ai proiectelor
10:30 – 10:45 Pauza de cafea
10:45 – 12:15 Cadrul programatic si institutional al Instrumentelor Structurale in Romania
12:15 – 13:45 Pauza de pranz
13:45 – 15:15 Identificarea ideilor de proiect
Analiza factorilor interesati
15:15 – 15:30 Pauza de cafea
15:30 – 17:00 Analiza problemelor
Justificarea si contextul proiectului

Ziua II

09:00 – 10:30 Recapitulare ziua I
Scopul si obiectivele proiectului
Analiza strategiei proiectului
10:30 – 10:45 Pauza de cafea
10:45 – 12:15 Planificarea activitatilor – graficul Gantt
12:15 – 13:45 Pauza de pranz
13:45 – 15:15 Estimarea resurselor proiectului
15:15 – 15:30 Pauza de cafea
15:30 – 17:00 Concluzii
Test de evaluare intermediara

Ziua III

09:00 – 10:30 Recapitulare
Bugetul proiectului
Categorii de cheltuieli in cadrul programelor de finantare
10:30 – 10:45 Pauza de cafea
10:45 – 12:15 Identificarea si analiza riscurilor
12:15 – 13:45 Pauza de pranz
13:45 – 15:15 Monitorizarea si evaluarea proiectului
Rezultate anticipate si indicatori
15:15 – 15:30 Pauza de cafea
15:30 – 17:00 Sustenabilitatea proiectelor
Contractul de finantare

Ziua IV
09:00 – 10:30 Recapitulare
Achizitii publice.
10:30 – 10:45 Pauza de cafea
10:45 – 12:15 Managementul comunicarii in proiecte 
12:15 – 13:45 Pauza de pranz
13:45 – 14:15 Managementul echipei de proiect
14:15 – 15:15 Recapitulare generala
14:15 – 15:30 Pauza de cafea
15:30 – 16:00 Concluzii
Test de evaluare intermediara

Ziua V: Examen

Examen final va consta in sustinerea probei practice, respectiv proiectul realizat pe parcursul programului si proba orala care consta in evaluarea cunostintelor acumulate in managementul de proiect.  

Cursul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene. Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Lectorii cursului

Elena Pavel

Elena este consultant in domeniul fondurilor structurale si a elaborat proiecte atat pentru administratia locala, cat si pentru mediul privat. Absolventa a doua facultati, una in domeniul economic si politicilor europene si una in domeniul juridic, Elena este cadru universitar la Universitatea Romano-Americana unde preda cursuri din domeniul Economiei Uniunii Europene, Politicii de coeziune economica si sociala a Uniunii Europene si Administratiei Publice Europeane. De asemenea, este doctorand in domeniul relatiilor internationale cu o teza de doctorat in domeniul fondurilor structurale. A participat la numersoase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale. Elena este trainer autorizat in Management de proiect, iar in cadrul Euro Best Team sustine cursul Manager de proiect in fonduri structurale.  

Liliana Glejaru

Liliana este trainer autorizat CNFPA in Management de Proiect, avand o experienta in formare de peste 10 ani.  In paralel, ea desfasoara activitati de consultanta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune, fiind implicata  in activitati de scriere a proiectelor, precum si in implementarea lor. Liliana este absolventa de Certificat Profesional Management de Proiect la Open University Business School si a colaborat cu organizatii specializate in training si consultanta. Liliana a lucrat si lucreaza in proiectarea instalatiilor industriale din cadrul industriei chimice, conducand importante proiecte pentru realizarea unor platforme industriale si instalatii din industria chimica. In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 60 sesiuni de instruire atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale. In cadrul Euro Best Team, Liliana sustine cursul Manager de proiect in fonduri structurale.

Tarife:

Varianta a) 1150 lei – include cazare 5 nopti in camera dubla, mic dejun, livrare curs, evaluare in vederea certificarii, certificat CNFPA (tarif insotitor, fara costuri curs, 530 lei)

Varianta b) 1350 lei – include cazare 5 nopti in camera single, mic dejun, livrare curs, evaluare in vederea certificarii, certificat CNFPA

Varianta c) 1500 lei – include cazare 5 nopti in camera dubla, all inclusive*, livrare curs, evaluare in vederea certificarii, certificat CNFPA (tarif insotitor, fara costuri curs, 700 lei)

Varianta d) 1900 lei – include cazare 5 nopti in camera single, all inclusive*, livrare curs, evaluare in vederea certificarii, certificat CNFPA

Varianta e) 900 lei – livrare curs, evaluare in vederea certificarii, certificat CNFPA

* Detaliere all inclusive: cazare in camera cu: baie proprie cu dus, TV LCD, cablu, racitor, telefon international, aer conditionat; mic dejun – bufet suedez; prinz – bufet suedez; cina – bufet suedez; gustari – intre orele 15-17 (produse de patisserie si inghetata); bar all inclusive – intre orele 8-23 , cu bauturi alcoolice si racoritoare de productie indigena (bere, vin alb, vin rosu, bauturi spirtoase, sucuri ,apa); bar all inclusive – cafea si ceai intre orele 8-17; gradinita cu loc de joaca pentru copii; piscina adulti; piscine de copii; sezlonguri si umbrele la piscina; parcare auto in limita locurilor disponibile; jocuri de divertisment: sah, table, rummy, d’arts; internet wireless; teren volei; teren minifotbal; mese de ping-pong; mese soccer; Seif – pastrare valori; camera bagaje; trezirea turistilor la ora solicitata; acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor; comenzi de taxi.

Pentru mai multe informatii despre locatie puteti consulta site-ul www.hoteltismana.ro.

Conditii de inscriere

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti formularul de inscriere la [email protected]. Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului.

Contact:
Elena Farcas – 0722.696.843
www.eurobestteam.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.