Curs acreditat Purtator de cuvant, 23 iunie – 1 iulie 2011, Bucuresti, Camera de Comert Bucuresti

euro_best_teamEuro Best Team are placerea de a va anunta organizarea cursului acreditat Purtator de cuvant, ce se va desfasura la Camera de Comert Bucuresti sau la sediul EBT (in functie de numarul celor incrisi), pe o durata de 2 zile.

Perioada de desfasurare a cursului va fi: 23-24 iunie si examen de certificare pe 1 iulie 2011.

PRETUL CURSULUI: Pentru inscrieri pana la data de 2 iunie 2011 taxa de inscriere este de 600 de lei si include toate costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen si certificare CNFPA. Dupa aceasta data taxa de participare este de 800 de lei.

LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

OFERTA VALABILA LUNA IUNIE: Persoanele care se inscriu la doua cursuri beneficiaza de reducere de 100 de lei/curs. Persoanele care se inscriu la trei cursuri beneficiaza de reducere de 150 de lei pe curs. 

FORMULARUL DE INSCRIERE – il puteti descarca de pe www.eurobestteam.ro.

Avem sau nu nevoie de purtator de cuvant?

Prezenta unui purtator de cuvant este in orice organizatie extrem de necesara, el reprezentand principala sursa de informare a jurnalistilor si, cel mai important lucru, imaginea organizatiei. 

Purtatorul de cuvant reprezinta liderul organizatiei in relatia cu mass-media, exprima atitudinea oficiala a organizatiei asupra problemelor de interes general sau specific si se subordoneaza direct conducerii organizatiei.

Purtatorul de cuvant este actor, papusar, crainic, redactor, director de relatii publice, maestru de ceremonii, prezentator de programe, dar si redactor de specialitate, tehnician si bun operator pc.

Cursul isi propune sa structureze cat mai bine statutul de purtator de cuvant, si sa permita desfasurarea unei activitati de relatii publice la standarde profesioniste. 

Cursul se adreseaza persoanelor care lucreaza in domeniul relatiilor publice si sunt responsabile cu transmiterea mesajelor publice, atat din partea institutiilor publice cat si din partea companiilor private, dar si altorpersoane care se pregatesc pentru aceast statut.

Lectorul cursului este Liviu Dragoman

Liviu detine o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si relatiilor publice. A ocupat functii de conducere in structuri guvernamentale de informare si relatii publice si a detinut functia de manager pentru numeroase proiecte nationale si internationale. Este absolvent al Facultatii de drept din Craiova si a obtinut titlul de doctor la Universitatea Nationala de Aparare din Bucuresti. Este absolvent al Colegiului National de Aparare si a unor cursuri de specializare in domeniul comunicarii, relatiilor publice si gestionarii crizelor. A conceput si condus importante campanii de comunicare si relatii publice atat pentru sectorul guvernamental cat si pentru cel privat.

23 iunie

09:00 – 10:30 Sesiune introductiva – prezentarea participantilor si a obiectivelor cursului.
Institutia purtatorului de cuvant – functii, rol, competente si responsabilitati.
10:30 – 10:45 Pauza de cafea
10:45 – 12:15 Managementul comunicarii si relatiile cu presa, calitatile 
Calitatile purtatorului de cuvant apreciate de jurnalisti. 
12:15 – 13:45 Pauza de pranz
13:45 – 15:15 Imaginea publica a organizatiei – creare si intretinere.
15:15 – 15:30 Pauza de cafea
15:30 – 17:00 Principii de baza, formule de succes

24 iunie

09:00 – 10:30 Recapitulare ziua I, Tehnici de comunicare strategica
10:30 – 10:45 Pauza de cafea
10:45 – 12:15 Calitatile informatiei destinate presei
12:15 – 13:45 Pauza de pranz
13:45 – 15:15 Tehnica vorbirii in public
15:15 – 15:30 Pauza de cafea
15:30 – 17:00 Comunicarea in situatii de criza. Concluzii.

CERTIFICARE

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Programul de formare profesionala se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr.129 din 2000.

Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Dupa absolvirea cursului, Euro Best Team va elibera, pe langa certificatele CNFPA care atesta Competentele in limba oficiala, si doua certificate Purtator de cuvant, in limba romana si limba engleza.

Conditii de inscriere

Acest curs se adreseaza atat persoanelor cu studii medii cat si cu celor cu studii superioare.

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti formularul de inscriere la [email protected]. Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului.

Contact:
Elena Farcas – 0722.696.843
www.eurobestteam.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.