Curs de formare si certificare a auditorilor interni in domeniul Managementului Calitatii

structural.jpgPrin legislatia curenta, atat autoritatile publice, cat si firmele
romanesti, au fost si sunt si in prezent obligate sa aiba cel putin un
auditor intern in cadrul institutiei, mai ales daca doresc sa participe
la proceduri de achizitii publice, daca solicita finantari europene sau
daca doresc sa incheie parteneriate cu alte organizatii similare din
Uniunea Europeana sau pe plan international.

Astfel, s-a conturat o noua oportunitate deosebita de formare sau reconversie profesionala, indeosebi in contextul interesului tot mai mare pentru accesarea fondurilor UE si al extinderii schimburilor / participarilor internationale. 

In acest cadru, prin cooperarea realizata intre Fundatia EUROLINK-Casa Europei (organizatie neguvernamentala cu o experienta de 13 ani in formare si informare europeana – HouseofEurope.ro) si o echipa competenta si entuziasta formata din auditori principali, examinatori internationali RABQSA si experti auditori din alte domenii cheie cu vasta experienta europeana si internationala, va invitam sa urmati intr-un format condensat si flexibil cursurile noastre comune de:

AUDITOR INTERN pentru Sistemul de Management al Calitatii conform cerintelor ISO 9001:2008 / ISO 19011:2003 (Cod COR 242303) sau

AUDITOR INTERN Managementul Mediului conform cerintelor ISO 14001:2005 / ISO 19011:2003 (Cod COR 242305).

Principalele beneficii ale cursurilor de AUDITOR INTERN constau in: primirea calificarii respective; sansa participantilor de a fi cooptati in echipele de audit intern coordonate de expertii nostri; structura cursului se bazeaza rolul echipei, aplicandu-se atat metode teoretice, cat si practice, inclusiv cunostinte terminologice de specialitate; desfasurarea evaluarii pentru acordarea certificarii respective se realizeaza cu sprijinul organizatorilor cursului; cursantii participa la simularea unor proceduri de audit intern; absolventii se pot afilia ulterior unor asociatii profesionale de auditori interni si / sau Asociatiei Auditorilor Interni din Romania. 

Cursurile au loc intr-o locatie moderna si centrala din Bucuresti, dotata in mod performant, iar programul de desfasurare poate fi stabilit prin consultarea celor interesati, mai ales daca provin majoritar din aceeasi organizatie. Perioada propusa pentru modul teoretic: 19-23 aprilie 2010.
 
Costul informativ al cursului, incluzand cheltuielile de pregatire teoretica, practica si obtinerea certificarii, este de 945 lei, achitabili in maxim doua transe.

Cursantii primesc materialele in format electronic si le sunt asigurate pauzele de cafea pe durata celor cinci zile de cursuri.

Inscrierile se fac conform principiului "Primul venit-primul servit" – in limita unui numar maxim de 20 de cursanti, pana in data de 15 aprilie 2010.

Detalii suplimentare
pot fi consulate pe site-ul www.StructuralFunds.ro sau prin email la adresa [email protected]; telefon/fax: 021.2304997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.