Curs de perfectionare autorizat CNFPA pentru Manager de Proiect

mondo_consulting.jpgMONDO Consulting & Training organizeaza Cursul de perfectionare autorizat CNFPA pentru MANAGER DE PROIECT.

Cursul se va organiza in perioadele: 28 iunie-02 iulie si 05-09 iulie.

Obiectivele cursului:

• Dobandirea cunostintelor necesare formularii si fundamentarii proiectului si abilitatilor de redactare a cererii de finantare;
• Dobandirea cunostintelor necesare pentru managementul unui proiect;
• Dezvoltarea capacitatii de a realiza si implementa un proiect finantat din fonduri europene nerambursabile.

Cursul se adreseaza:

• Persoanelor interesate de particularitatile finantarilor prin fonduri structurale;
• Intreprinzatorilor, managerilor, managerilor de resurse umane, specialistilor in investitii, responsabililor financiari care doresc sa cunoasca modalitatile prin care pot fi accesate si implementate proiecte cu finantare prin fondurile structurale.

Program: 9.00-17.00 / 40 de ore de instruire – teoretica si practica.

Examenul va consta dintr-o proba teoretica – test grila si una practica – elaborarea unui proiect pentru finantare care va fi prezentat si oral in fata comisiei.

Tematica cursului:

1.  Fonduri europene nerambursabile in Romania;
2.  Bazele managementului de proiect. Aspecte abordate: identificarea nevoilor de finantare, cadrul logic, planificarea proiectului, managementul timpului, managementul resurselor umane in proiect, managementul calitatii, managementul riscului, managementul comunicarii, valorificarea rezultatelor proiectului;
3.  Elaborarea cererii de finantare in cadrul programelor cu finantare nerambursabila – definirea obiectivelor si grupului tinta al proiectului, stabilirea si planificarea activitatilor, stabilirea echipei de proiect, realizarea bugetului proiectului;
4.  Implementarea proiectelor – legislatie aplicabila, contractul de finantare, organizarea si derularea activitatilor proiectului, managementul financiar al proiectelor, monitorizarea, evaluarea si raportarea progresului, gestiunea resurselor umane, informarea si publicitatea, achizitiile publice.

Locul desfasurarii: sediul MONDO Consulting & Training, Bucuresti, str. Pictor Nicolae Grigorescu, nr. 21, Bl. Y9, Ap 04, sector 3.

Costul cursului: 800 lei/participant (TVA inclus) – include prestatia instructorilor, taxa de examinare, costul suportului de curs, pauzele de cafea.

Certificat de absolvire: cursul se va finaliza cu Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii,  Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Detalii pentru inscrieri se gasesc pe pagina http://www.mondo-consulting.ro/cursuri.htm

Reduceri:

10% reducere pentru toti cei ce se inscriu cu codul de discount "MONDO-IUNIE";
10% pentru toti participantii ce vin din aceeasi firma sau se inscriu impreuna.

MONDO Consulting & Training este o societate comerciala care ofera servicii de consultanta si training, infiintata in anul 1993, in prezent leader in implementarea de proiecte EU, cu vasta experienta in programe referitoare la rolul pregatirii profesionale, formare vocationala si invatamant la distanta, utilizarea tehnologiilor electronice, dezvoltare de proiecte finantate in cadrul programelor Phare, FP6, Leonardo da Vinci, Socrates, Interreg, Fonduri Structurale.

Partenerii in proiecte sunt organizatii europene de prestigiu, universitati, retele internationale, firme si asociatii de consultanta si IT etc.

Mondo Consulting & Training este furnizor de formare profesionala autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, curs de perfectionare pentru ocupatia Manager Proiect cod COR 241919.

Mondo Consulting & Training organizeaza cursuri de formare pe diverse teme: managementul proiectelor, accesarea fondurilor structurale, management inovativ, planul de afaceri, managementul riscurilor, comunicare- negociere etc.

Contact si detalii: Iolanda Mihalache – Director

http://www.mondo-consulting.ro/cursuri.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.